Verkkosivut

Verkkosivut ovat yrityksesi koti ja näyteikkuna maailmalle. Sen lisäksi, että sivujen tulee olla visuaalisesti miellyttävät, rakenteeltaan toimivat, hakukoneystävälliset ja mobiilioptimoidut, niiden tärkein tehtävä on kertoa yrityksesi toiminnasta, arvoista ja persoonasta erottuvalla ja mieleenpainuvalla tavalla.

Autan sinua rakentamaan täysin tyhjästä oman näköiset ja kuuloiset verkkosivut. Niin halutessasi voin myös muokata olemassa olevia sivujasi näköiseesi suuntaan.

Näin teen verkkosivut

Julkaisualusta WordPress

Rakennan verkkosivut maailman suosituimmalla julkaisualustalla, WordPressillä.

Domain ja palvelintila

Autan sinua tarvittaessa domainin eli verkkosivuosoitteen, sekä palvelintilan, eli verkkosivujesi sisällön fyysisen sijaintipaikan hankinnassa.

Verkkosivujen ilme

Rakennan sivuston ulkoasun toiveidesi mukaiseksi joko olemassa olevaa visuaalista ilmettä kunnioittaen, tai kokonaan uutta luoden.

Verkkosivujen sisällöt

Yhteistyöverkostoni avulla tuotamme erottuvat ja persoonalliset tekstisisällöt sivuillesi. Huomioimme hakukoneet tekstintuotannossa.

Kaikki verkkosivut toteutetaan GDRP-asetusta kunnioittaen. Evästeasetukset ja tietosuojaseloste kuuluvat pakettiin.

Koulutan sinut niin halutessasi itse päivättämään sivujesi sisällöt. Autan sinua mielelläni sivujen päivittämisessä myös projektin valmistuttua.

Verkkosivut alkaen

1790 € + alv

Tilaa verkkosivut

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.