Onko Kuntamarkkinoiden Tietoiskunne siinä kunnossa, että se aidosti iskee?

Jos vastauksesi on jotakin muuta, kuin painokas “Kyllä”, meidän on syytä jutella.

Olette tulossa Kuntamarkkinoille – siis kunta-alan linnan juhliin –  ja se onkin täydellinen paikka teille. Se on myös täydellinen paikka Tietoiskulle, koska yleisöä ja riittää ja se on täsmälleen oikeaa väkeä. 

Vaikka saattekin viestin kuuluviin ja näkyviin, perille meneminen vaatii silti muutakin kuin paikalle ilmaantumisen. Se vaatii, että viesti on:
  • Hyvin tiivistetty
  • Selkeästi muotoiltu
  • Uskottavasti esitetty

Ja mielellään myös toistoa. 

Kieltämättä aikamoinen vaatimuslista, mutta onneksi meillä on kaikkeen tähän ratkaisu: Buenos Dias™ -palvelumme. Noin viikon toimitusajalla tuotamme teille kokonaisuuden, jolla maksimoitte huomion Kuntamarkkinoilla – ja se on vasta alkua (tai keskivaihetta).
 Tämän lisäksi Buenos Diasin myötä 

Tietoiskun ikä pidentyy vaikka vuosiin ja kattavuus laajenee melkeinpä rajattomaksi

Saatte nimittäin tehokkaaksi tiivistetyn Tietoiskun myös vapaasti käytettäväksi videoksi, jota voitte hyödyntää, viestinnässä ja markkinoinnissa jopa jo ENNEN Kuntamarkkinoita.

Näin Buenos Dias™-palvelu toimii

Haastattelemme asiantuntijasi

Tiivistämme ydinsisällön kiinnostavaksi kokonaisuudeksi

Loihdimme luottamusta herättävän ja selkeän diaesityksen

Tuotamme koko paketista asiantuntijasi kanssa enintään 20 minuutin mittaisen ammattimaisen videon

Tuotamme lopullisesta videosta kolme erilaista markkinointipalaa (videopätkä, kuva, teksti), joita voitte hyödyntää esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Kaikkineen tähän kuluu sinun aikaasi vain 3-4 tuntia mukaan lukien kuvaus studiollamme Helsingissä.

Ylivoimainen kunta- ja hyvinvointialan tuntemus ja rautainen viestinnän osaaminen käytössäsi

pexels-hendrik-b-744318
Jokaisessa yrityksessä puhutaan, kuinka “tämä meidän ala on niin erilainen”. Tämä pitää harvemmin paikkansa, mutta kun puhutaan julkisen sektorin kanssa toimimisesta, väitteessä on perää.

Tiedämme sen, koska meidän arkeamme on pitää yhteyttä ihmisiin, seurata tapahtumia ja viestiä kunta- ja hyvinvointialalla. Koska olemme osa KL-Kustannusta, jonka puolestaan omistaa Kuntaliitto, meillä on suorat kanavat sekä ensikäden tietoon että siitä työkseen viestiviin ihmisiin.

Siksi pystymme sanomaan, että kun haluat saada viestisi läpi kuntien ja hyvinvointialueiden päättäjille ja viranhaltijoille, saat meiltä siihen uniikkia osaamist

Ennen ja jälkeen – kuinka paljon presentaatiovideo voi parantua

Kun verkkotapaamisten määrä räjähti koronakevään myötä ja jälkeen, monenlaista viritystä verkossa näkyi. Yllättävää kyllä, edelleen henkilö, läppäri ja Teams ovat kovin yleinen näky jopa TV-lähetyksissä.

Dia-esitykset ovat puolestaan näyttäneet karmeilta kautta aikain ja kehitystä on tapahtunut melko niukasti.

Siksi molemmissa erottumisen mahdollisuus on valtaisa. Ohessa näet kuinka paljon mielikuva voi muuttua, kun asioihin panostetaan.

Tehokas kokonaisuus, selkeä hinta

design (54)

Buenos Dias™ -palvelu tarjoaa yksinkertaisen ratkaisun Kuntamarkkinoiden etsikkoajan tehokkaaseen hyödyntämiseen ja samalla Tietoiskun vaikutuksen laajentamiseen. Yksinkertaisen siinäkin mielessä, että tarjouksia ei tarvitse pyydellä ja odotella. Palvelun hinta on nimittäin maltillinen 2270 € + alv 24%.

Tilaa heti, jotta ehditään!

H-hetki, eli Kuntamarkkinat lähestyvät vauhdilla ja meidänkin kapasiteetillamme on rajansa. Ota siis heti yhteyttä ja aletaan työstää teidän Tietoiskuanne uuteen uskoon!

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.
Logo-painoon-valkoinen

Toinen Linja 14
00530
Helsinki

Studio Linjat on osa KL-Kustannus Oy:n mediatuotteita

Studio Linjat somessa

Valikko

Palvelut
Kuhina-Raportti™
Linjaus™
Koko Show™
Buenos Dias™