Moi mä oon Linnea!

Olen neljääkymppiä lähestyvä yrittäjä Hämeenkyröstä. Virka-aikaan toteutan hauskaa ja tuloksekasta markkinointia b2b-kauppaa tekeville yrityksille. Vapaa-aikani vietän kädet maalissa, mullassa tai rakoilla vanhan puutaloni remonttia tehden tai puutarhaa kaivellen. Tarkkasilmäiset keikoillakävijät saattavat usein bongata minut Tampereen hämyisten keikkapaikkojen nurkasta livemusaa fiilistelemästä.

Olen tehnyt markkinointia työkseni 2010-luvun alusta lähtien, ja minulla on ollut ilo työskennellä niin julkisella puolella, järjestökentällä kuin b2b-kaupan parissa. Näistä jälkimmäinen on kaikkein mieluisinta minulle.

Mulle tärkeitä asiota työssäni ja elämässä ylipätään, on seistä hyvien puolella ja edistää tekemiselläni omaa ja lähelläni olevien ihmisten hyvinvointia. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että tykkään tehdä työtäni hyvien tyyppien kanssa, ja haluan, että myös mun asiakkaat tuottavat omalla tekemisellää hyvää omille asiakkailleen.

Innostun ja tykkään innostaa. Arvostan  avoimuutta ja rehellisyyttä. Pidän tärkeänä, että nämä arvot toteutuvat myös tuottamassani markkinoinnissa.

Olispa hauska tutustua just sinuun! Nakkaa viestillä, ja kerro mikä sinua tänään innostaa. Lähden mielelläni reissukaveriksi just sun markkinointimatkalle!